YLE kertoo uutisessaan 16.5.2023, että Ikaalisissa palaneen ulosmitatun hirsitalon korkeinta tarjousta ei voida hyväksyä. Linkki tämän jutun lopussa Ylen artikkeliin tapauksesta.

Rakenteilla oleva kookas hirsitalo paloi keskiviikkona 10. toukokuuta Ikaalisten Pannukuusentiellä. Poliisi epäilee paloa tahallaan sytytetyksi ja jatkaa palon tutkimista. Pelastuslaitos sai hälytyksen palosta kello 20.15 illalla.

Rakennusta kaupattiin verkossa (huutokaupat.com) ulosottoviraston kautta pakkohuutokaupassa. Korkein ja viimeinen tarjous tehtiin tulipalon syttymisen samana päivänä kello 14.30. Palo syttyi alta kuusi tuntia huutokaupan loppumisen jälkeen

Korkein tarjous tehtiin hintaan 71 800 euroa. Tarjouksia tehtiin yhteensä 100 kappaletta ja huutajia oli 28 henkilöä. Rakennuksen ulkomitat ovat 17 X 15 m ja autotallirakennus kooltaan 6 x 10 m, joka ei ole myynti-ilmoituksen mukaan näkynyt kiinteistörekisterissä.

Yle kertoo uutisessaan 16.5.2023 ulosottolaitoksen kihlakunnan voudin sanoneen, ettei korkeinta tarjousta tässä tapauksessa palon hyväksyä palon vuoksi ja se on myös korkeimman huutajan etujen mukaista.

Kohde myydään uudestaan, joko sitten julkisella huutokaupalla tai sitten jos siitä saadaan hyväksyttävä tarjous.

Timin Sanomien saamia kuvia (4) palopaikalta.

Lähde: Huutokaupat.com myynti-ilmoitus ja Yle

Linki Ylen uutiseen:

https://yle.fi/a/74-20032048

Hämeenkyrön ja lähikuntien puolueeton verkkomedia

Erkki Kovalainen Hämeenkyrö