Säätiedotus lupaa vapuksi Hämeenkyröön aurinkoista ja lämmintä säätä !

KOSKINÄYTÖS järjestetään perinteiseen tapaan Kyröskoskella vappuna 1.5.2024 klo 14.00. Kosken portit avataan puolen tunnin ajaksi ja kuohuja pääsee seuraamaaan sillalta ja näköalatasanteelta. Osoite Koskitie 43, Kyröskoski.

TAATAN PATSAAN LAKITUS vappuaattona 30.4.2024 Hämeenkyrön yhteiskoulun puistossa klo 18.00 alaken. Lakittajina toimivat abiturientit Jannie Laine ja Eero Alho. Puheen kevälle pitää kotiseutuneuvos Katariina Pylsy. Musiikista vastgaa Johannes Raitjoki. Yhteislaulua on myös luvassa. Tilaisuuden järjestää Hämeenkyrön kunta ja F. E. Sillanpään Seura ry.

VAPPUKONSERTTI vapunpäivänä 1.5.2024 klo 15 kirkkoherranvirastossa Isopappilalassa jazzin ja muunkin hyvän musiikin parissa. Konsertissa esiintyvät kirkkoherran jatsiorkesteri, Mikko Pinola ja Monika Välimäki. Munkkikahvit tarjotaan, kahvikolehti Mustveen ystäväseurakunnalle. Tapahtuman järjestäjä Hämeenkyrön seurakunta. Osoite Yrjö-Koskisentie 6, Hämeenkyrö

VAPPUTAMAHTUMASSA 1.5.2024 Kyröskosken torilla on tavattavissa ja puheita pitämässä kansanedustaja Lotta Hamari ja eurovaalien vasemmiston ehdokas Mikko Aaltonen. Toritapahtuma alkaa klo 15.00. Paikalla paloauto, Kyröskosken VPK:n soittokunta, Kosken laulajat. Makkaraa, mehua, simaa ja ilmapalloja on tarjolla. Tapahtuman järjestää SDP ja Vasemmistoliitto.

PERINTEINEN KUNNIAKÄYNTI vappupäivänä 1.5.2024 punaisten hautamuistomerkillä vanhalla hautausmaalla. Tilaisuus alkaa aamulla klo 9.00 ja puhujana Jussi Niinenmaa.

SATA-HÄME-RASTIT järjestää paikallinen suunnistusseura Kyrös-Rasti vappuna 1.5.2024 kirkonkylän keskustassa, osoite Tampereentie 211. Rasteja voi lähteä etsimään klo 17.30 ja aika otetaan.

ELÄINKLINIKKA INUVET järjestää avajaistilaisuuden vappuna 1.5.2024 klo 12 – 17. Osoite Härkikuja 6, aivan kirkonkylän liikenneympyrän vieressä

Kauppojen ja ravintoloiden aukiolot löytyvät niiden verkkosivuilta ja facebookista

KOONNUT ERKKI KOVALAINEN ERI LÄHDEISTÄ

KUVA: ERKKI KOVALAINEN

Kosken portit avautuvat vappuna klo 14.00. Kuva vuoden takaa. KUVA: ERKKI KOVALAINEN – TIMIN SANOMAT

Hämeenkyrön ja lähikuntien puolueeton verkkomedia

Erkki Kovalainen Hämeenkyrö