Olkaa huoletta, tämä tulee kuntoon varmasti!

Hämeenkyrön Monitoimikeskusken Sillan piha on ollut monen mielestä rempaallaan jo pitkään. Siihen on kaivattu remonttia somessa ja aloitteissa kunnassa monessa mutkassa. Parran pärinää on asian tiimoilta tullut paljon. Nyt asiaan on tulossa parannus, sillä Sillan pihaa aletaan kunnostamaan jo tänä kesänä. Tullaan toteuttamaan monta vaihetta pihan kunnostamiseen.

OHEISENA ELINYMPÄRISTÖJOHTAJAN TIEDOTE KUNNAN SIVUILTA

24.4.2024 TIEDOTE
Hämeenkyrön kunta puh. 03 565 23000
Härkikuja 7
39100 Hämeenkyrö
y-tunnus 0132947-3
Monitoimikeskus Sillan pihan saneeraus, hankkeen tilannekatsaus
Tiedotimme Sillan leikkipihan saaneerauksesta viimeksi 23.10.2023 ja nyt on aika taas päivittää tilannetta. Kunnan on investoitava lasten leikkipihaan, sillä Monitoimikeskuksen alkuvaiheissa oli kunnassa tietoisesti karsittu kyseisen alueen laadusta.
Yleissuunnittelu valmistui vuoden 2023 loppuun mennessä ja vuoden 2024 ja 2025 investointeihin varattiin molemmille vuosille 50 000 euroa toteutukseen. Suunnittelussa oli alusta asti mukana kohteen käyttäjät ja vuoden 2024 toteutus noudattaa käyttäjien priorisoimia toiveita.
Tällä hetkellä on päättymässä yleissuunnitelmasta käyttäjien toivelistan mukaan tärkeimpien tuotteiden kilpailutus. Elinympäristöpalvelut tekevät hankkeessa yhteistyötä sivistyspalvelujen kanssa. Vuoden 2024 investointibudjetista tullaan toteuttamaan

  • iso pyramidiverkko kiipeilyyn
  • kaksi pomppumattoa
  • kaksi pöytäryhmää auringolta suojaavilla leikkikatoksilla
  • kaksi aurinkosuojana toimivaa katospergolaa
    Käytännön toteutus tehdään tavarantoimittajan aikataulujen mukaan kesän 2024 aikana. . Toimenpiteet vaikuttavat lluonnollisesti pihan kesäkäyttöön ja palvelualueiden yhteistyö ja viestintä ovat tässä edelleen hyvin keskeistä kokonaisuusturvallisuuden kannalta.
    Lisäksi Sillan pihaan tullaan tämän vuoden aikana muokkaamaan uuden jätelain vaatimat jäteastiat ja siihen liittyy lastauslaiturin ja rullakkotilan muutostyöt. Kiinteistönhuollon ja koulun irtaimiston lisätilatarve toteutetaan samalla. Tähän kokonaisuuteen muutossuunnitteluineen varattiin talousarvion 2024 investointiosaan 80 000 euroa.
    Terveisin,
    Ritva Asula-Myllynen
    Elinympäristöjohtaja
    p. 050 68 249
    etunimi.sukunimi@hameenkyro.fi

KUVA: ERKKI KOVALAINEN

Hämeenkyrön ja lähikuntien puolueeton verkkomedia

Erkki Kovalainen Hämeenkyrö