Hämeenkyrön Helmihulinoissa taas tavataan!

Hämeenkyrön Helmihulinat on taas tulossa sunnuntaina 11. helmikuuta 2024. Päivä on samalla presidentinvaalien toisen kierroksen varsinainen vaalipäivä ja näitä kahta voi samalla yhdistellä lenkkeilemällä tai autoilla. Käydä vaikkapa vaalikahveilla Helmihulinoissa äänestyksen jälkeen ja tuttuja tapaamassa. Tämä on ollut myös tavallaan sosiaalinen tapahtuma hämeenkyröläisten kesken ja poristu niitä näitä talven taittuessa.

Helmihulinat järjestetään Kyröskoskellla Kyröskoski-talossa (Kirkkokatu 3) klo 10.00 – 16.00 välillä.

Ohjelmaa on aikuisille, lapsille ja lapsen mielisille. Mervi Koponen esiintyy ja juontaa tapahuman. Tero Taikuri äimistelyttää yleisöä taikatempuillaan. Perinteinen Kyrösjärven Rotaryklubin järjestämä suosittu hyvänteväisyyshuutokauppa alkaa klo 13.30.

Hulinapaikalle järjestetään kirkonkylän taksiasemalta liikekeskuksen vierestä ilmainen kuljetus, mutta sen aikataulu selviää myöhemmin.

Näytteilleasettajia on Helmihulinoilla ollut joka vuosi runsaasti ja paikoista voi tiedustella Janne Naskalilta puhelimitse 040 831 9328 tai hameenkyron@yrittäjät.fi

Hämeenkyrön Helmihulinat Kyröskoskella Kyröskoski-talossa Kirkkokatu 3, sunnuntaina 11. helmikuuta 2024 klo 10 – 16. Tapahtuman järjestää Hämeenkyrön Yrittäjät ry.

Kuva vuoden takaa Hämeenkyrön Helmihulinoista | KUVA: ERKKI KOVALAINEN/ARKISTO

Hämeenkyrön ja lähikuntien puolueeton verkkomedia

Erkki Kovalainen Hämeenkyrö