Karvian Rotaryklubi järjesti perinteisen alueen kesäkisan tiistaina 13.6.2023 Karviassa Marjosuon kylätalolla. Aurinkoisessa illassa oli mukana alueen rotaryklubeista Karvian, Parkanon ja Kyrösjärven klubit. Kankaanpäästä ei ollut nyt joukkuetta mukana. Kesäkisan lajeina olivat: pallon heitto ämpäriin, tikan heitto, keilojen kaato, puussa olevan taulun matkan arviointi ja lopussa rotaryaiheinen tietovisa.

Lisäksi ohjelmaan kuului ruokailu ja saunominen mahtavassa saunassa, joka hakee vertaista mistä vain. Marginaalit olivat tosi pieniä, kun kesäkisan tulokset julkaistiin. Voiton vei jälleen Karvian klubi, vain pisteen erolla Kyrösjärven klubin kakkosjoukkueeseen. Suurin yllätys olikin, että Kyrösjärven kakkosjoukkue (Pertti Haavisto, Erkki Kovalainen ja Kauko Autio) löi klubin nimekkään ja ennakkosuosikin sen ykkösjoukkueen.

Kesäkisa oli onnistunut ja Marjosuon kylätalo tarjosi hyvät puitteet sille. Vain muutama hyttynen inisi ja tahtoi tulla saunaiholle.

Pientä palaveria pidettiin; yhteistyötä luvattiin pitää tulevana kautena klubien kesken.

Kyrösjärven rotarit teki matkan kahdella autokunnalla ja poikettiin samalla Marjosuon kylätalon naapurissa, laulaja Anne Mattilan taidekahvilan pihassa.

Karvian Rotaryklubi on aktiivinen klubi toiminnaltaan. Karviassa asuu noin 2200 ihmistä ja kunta sijaitsee Pohjoi-Satakunnan pohjoisosassa, lähellä Etelä-Pohjanmaan rajaa.

Kiitokset Karvian klubille hyvästä tapahtumasta ja vuoden päästä tavataan!

Kirjoittaja on Kyrösjärven Rotaryklubin sihteeri

Kuvia kesäkisasta.

Porukka saunaan kohta menossa

Kesäkisan voittanut Karvian joukkue ja voittopokaali

Kyrösjärven ykkösjoukkueen Heikki Sarkosen tyylinäyte

Kyrösjärven ykkösjoukkue, joka jäi kakkoseksi klubin joukkueista. Kuvassa vasemmalla tuleva klubin presidentti Heikki Aalto, keskellä Pasi Rintanen ja oikealla Heikki Sarkonen

Yleisö jännittää tulosta

Karvian kylän raittia

Hämeenkyrön ja lähikuntien puolueeton verkkomedia

Erkki Kovalainen